Meistä

 

TalousOraakkelit syntyi, kun kaksi taloushallinnon ammattilaista Sari Nevansuu ja Taru Niemelä löivät hynttyyt yhteen. Huomasimme, että taustamme onkin hyvin samanlainen ja monipuolinen. Olemme toimineet työurallamme erilaisissa tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Kokemusta löytyy erikokoisista organisaatioista ja työtehtävät ovat vaihdelleet asiakaspalvelusta kirjanpitoon ja henkilöstöhallinnosta ohjelmistokehitykseen.

Erikoisosaamisemme muilla osa-alueilla mm.: Tarulla on erityinen vainu kanttarellipaikoista ja laaja tietämys euroviisuista. Sari taitaa perinnehoitoja ja tanssien kerää syötävät kasvit. Yhteisesti meillä on aina Plan B.

 

Sari-talousoraakkelit-bw

Sari Nevansuu

sari@talousoraakkelit.fi
040 549 6255

Taru-talousoraakkelit-bw

Taru Niemelä

taru@talousoraakkelit.fi
040 050 2188

Tärkeimmät arvomme

Yrityksemme tärkein arvo on olla asiakkaan kumppanina ja taloushallinnon asiantuntijana. Meitä asiakas voi lähestyä niin pienissä kuin isoissa kysymyksissä, käymmekin asiakkaiden kanssa keskusteluja aiheesta kuin aiheesta. Keskustelun lomassa asioilla on tapana ratketa nuavvaa, kuten täälä Kuortaneella sanotaan. Puhumme paljon ja joskus asiaakin. 😉 Teemme työmme tarkasti ja asiantuntemuksella, mutta emme otsarypyssä.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, mutta haluamme meidän olevan juuri sinun naapurissa ja helposti lähestyttävissä. Välimatkasta huolimatta olemme lähellä.

Tarjoamamme palvelut

Taloushallinto koetaan yrityksissä usein sellaisena välttämättömänä pakkona verottajan toiveiden toteuttamiseksi, mutta meidän mielestä taloushallinnosta saa mahtavan tukipilarin yritystoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Tarjoamme laajasti taloushallinnon palveluita ja jokaiselle asiakkaalle räätälöidään oikeanlainen kokonaisuus.

Kiinnostuitko palveluista?

Jos mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, tekstiviestillä 0400 502 188, tai sähköpostilla myynti@talousoraakkelit.fi